Kryetari i BDI-së, Ali Ahmeti për së pari herë ka uruar festën e Kirilit dhe Metodit në gjuhën maqedonase.

Siç dihet kreu i integristëve ka ditur dhe folur gjuhën maqedonase mirëpo gjithmonë nëpër media ka folur dhe është prononcuar shqip. /KlanMacedonia/