Aliti: Vetëm interesaxhinjtë, e priten dje “Kufomën e Zajazit “

Ata që dje ishin në pritje të Kufomës së Zajazit e di se kanë qenë aty për qellime të caktuara për interesa personale!!!

Deri sa nuk e tejkalojm vetëveten dhe interesi bëhet me i fuqishëm se burrerija atëher duhet te pajtoheni edhe me sharje e etiketime.

Ajo që bëri dje Kufoma i fshehur nën petkun e “Komandantit” ne llogarisim si provokim i lart ndaj Kumanovës e cila me shekuj ujit token me gjakun e trimave!!!

Ali Ahmeti që të plotëson egon e tij dje prap i vuri në rrezik Kumanovarët duke sjell forca të mëdha policore vetëm e vetëm ta plotëson egon dhe vizionin e sëmur të tij.

Kufoma e Zajazit dje prap vuri në rrezik të ndodh vëlla vrasje duke desht ti plotëson qejfet e tijë dhe duke dasht që të svidon veten sikur në filma aksion!!!

Më ngjasoi me Bashar Al Asadin kur eskorta  e tij shtypte me vetura qytetarët!!

Edhe sërbët dikur hynin në Kosove sikur dhelprat me dinakëri e napër fusha e male por asnjeher se kan gjet veten aty!!!