Analisti politik Qenan Aliu komenton deklaratën skandaloze dhe të turpshme të kryetarit të Shtabit Zgjedhor të BDI-së, Bekim Neziri,i cili në takimin e djeshëm të FR Rinor të kësaj partie në Çair ndër të tjera deklaroj: “Rinia maqedonase në RM i përkrahë fuqishëm politikat e Ali Ahmetit, dhe ju fton së bashku për fitoren e rradhës”.Aliu me  si me këtë rast të kësaj lajthitje serioze të Bekim Nezirit  u bën thirje rinisë shqiptare duke iu drejtuar me fjalët:

“Rini e dashur shqiptare , Meqenë se sipas kryetarit të shtabit zgjedhor të Bdi-së, Bekim Nezirit, “rinia maqedonase në RM i përkrahë fuqishëm politikat e Ali Ahmetit, dhe ju ftonë së bashku për fitoren e rradhës”, atëherë kamë një lutje të sinqertë:Mbase sipas kësaj, ka të ngjarë që nga kjo “përkrahje” të dalin “super” të fuqishëm, JU LUTEM rrespektoni mbi të gjitha preferimet e ZOTIT të madhërueshëm, mbështetni ata që kanë më ,,pak TAKAT ,, ! I juaji, ( Q. ALIU )

img_20161031_172724