Aliu: BDI e cila një dekadë mbështeti një klan hajdutësh qeveritarë të VMRO-DPMNE-së, sot ju kujtua të “mbjell” për shqiptarët!

Establishmenti partiak i BDI -së i cili NJË DEKADË mbështeti një klan hajdutësh qeveritarë të VMRO-DPMNE-së duke vjedhur,burgosur (me montime),duke i përgjuar e survejuar qytetarët në veçanti shqiptarët dhe vetë ata ,sot ju thonë se ne punojmë për ju , ne mbjellim që gjeneratat e reja të korrin.

Por fatmirësisht shqiptarët me përkujdesjen më të madhe kanë në mbamendje gjithë atë çka e mbollët ju, atë çka e mbollën të tjerët, por edhe ate çka ju vetë e korrët për përfitimet tuaja dhe të akrabave tuaja në kuriz të qytetarëve dhe rinisë shqiptare .

Retorikat populiste kushudi se si të duken, kur ato në thelb e kanë demagogjinë e provuar, mbeten boshe bile edhe me duartrokitje e onomotope të çakorduara !

(q.aliu)

SHPËRNDAJE