Nga Qenan Aliu:
Sepse, ti me vite ishte intermediator i caktuar nga qeveria Gruevski për kontestin me GREQINË, kurë nuk i thatë Nikolla Gruevskit se ,meqë nuk e ke mendën dhe vullnetin për ta zgjedhë këtë kontest unë dorëhiqem nga kjo detyrë.
Ti efektuove paga të majme dhe jashadise shumë vite në Vashintgton. Dhe më në fund erdhe dhe ju bashkangjite Zoran Zaevit se gjoja ti ishe i kallt për ta zgjedh këtë kontest kuptohet duke mbetur i shpërblyer me postin e ministrit të jashtëm,
Sepse, ti edhe për kontestin e Bullgarinë në vazhdueshmëri shite broçkulla dhe tani po na flitni për gjoja qëndrimet tuaja brenda qeverisë me dyer të mbyllta,
Sepse, ti që në 2018 nga avioni na ngrite gishtat për marrjen e datës së bashku me këta të cilët sot ti nuk ke besim,
Sepse ti z. Dimitrov mund tu shitesh vetëm laikëve se je ndonjë ,,diplomat i madh,, e në fakt ti ke qenë ,je dhe do të mbetesh vetëm një kapricioz që do ta pshurish sallatën si kalamajt sa herë që ti do të hiqet fotelja nga bytha,
DHE sepse, më kujtoheni ti dhe çifti ytë se sa patriot maqedonas je nga moti kur i blejtët më 2001 (ua falën) dhjetra TANKSE nga Bullgaria që sot ti poltron të pengojka shumë madje spaske besim edhe tek Bujar Osmani me të cilin së bashku jashadisët me vite duke na etabluar vetë broçkulla si pritshmëri të rejme.
Mundet edhe më shumë tju numëroj SEPSE, por tani e lëmë me kaq, sepse vetë konfernca post festum për shtyp ju shpalosi si demagog i përkryer !
(q.a)