Ambasadori amerikan në Shkup, Xhes Bejli përmes rrjetit social Twitter ka bërë apel dhe ka garantuar qytetarëve të vendit fshehtësinë e votës.

“Mos beso në thashetheme! Vota është e fshehtë, dhe askush nuk mund ta dijë për kë keni votuar”, ka shkruar Bejli në Twitter.

xhejs