Ambasadori Zekolli pyet: Pse qeveria lejoi ndihmë nga Serbia, por jo edhe nga Kosova e Shqipëria?

Pse Qeveria e Ali Ahmetit dhe Nikolla Gruevskit e pranuan (miratuan) ofertën dhe lejuan ekipet nga Serbia dhe Bullgaria të ndihmojnë në zonat e përmbysura nga vërshimet, por një gjë të tillë nuk e lejuan (pranuan) edhe nga Shqipëria dhe Kosova, shtete këto fqinje që poashtu pfruan ndihmë dhe shprehën të parat ngushëllime për viktimat dhe pasojat.

(Ambasadori Arsim Zekolli pyetjen e këtilla ia ka drejtuar qeverisë së Maqedonisë)