Analisti Nijazi Muhamedi ka atakuar liderin e BDI-së, Ali Ahmeti i cili deklaroi se shqiptarët në Maqedoni e kanë fituar lirinë dhe tani është koha të luftojnë për barazi.

Muhamedi potencoi se cu hynë në punë shqiptarëve liria pa barazi, duke aluduar se nëse nuk je i barabartë, nuk mund të jesh i lirë. (INA)