Ballina Showbiz Angelina Jolie në edicion të paparë

Angelina Jolie në edicion të paparë

Fituesja e çmimit Oscar, Angelina Jolie, është fytyra e markës tregtare Mon Guerlain.

Angelina filmoi një reklamë që u bë hit në vetëm një ditë – ne kurrë nuk e kemi parë atë në këtë edicion.

Me grim të bërë në mënyrë diskrete, aktorja “shtrihet” në shtrat dhe zgjohet, me një mbulesë të vetme rreth vetes.

Në reklamë, Angelina tregoi anën e paparë, të butë dhe femërore, si dhe të gjitha tatuazhet e saj

SHPËRNDAJE