Deputeti i Besës, njëherit edhe nënkryetar i kësaj partie, i njohur ndër militantët “besatar” si njeriu me “vyrtite dhe morale të larta” është goditur fortë nga gazetarja Anita Latifi,  për shkak të një komenti që kjo e fundit ka bërë në murin e Zekës ,të cilin Zeka e ka fshirë sepse siç duket nuk e ka pëlqyer.

Anita në reagimin e saj shkruan:

Nuk ju tregoj as çka i kam shkru Zeqiriait, as çka ka pasuar.

Le t’i publikoje vet bashke me kerkim falje per shpifje ne statusin e tij te rradhes.

FELLIQESIRE NE ATE POSTIM U QUAJT ZIADIN SELA DHE ZEQIRIAI E MBAJTI KOMENTIN QE ÇUDITERISHT GRUMBULLOI ME URGJENCE LIKET E BASHKEMENDIMTAREVE!

Turp per nje deputet per te cilin kam pas respekt! TURP!