Papa e merr një dhuratë nga yjet e futbollit gjerman, me flamurin e Kosovës dhe Shqipërisë (Foto)

  Papa e merr një dhuratë nga yjet e futbollit gjerman, me flamurin e Kosovës dhe Shqipërisë (Foto)

  Papa e merr një dhuratë nga yjet e futbollit gjerman, me flamurin e Kosovës dhe Shqipërisë (Foto)

Papa Françesku ka pranuar një dhuratë nga yjet e Përfaqësueses Gjermane. Dhurata u pranua në Vatikan para ndeshjes miqësore që Gjermania e zhvillon me Italinë. 

Një vizatim i fëmijëve në pëlhurë ishte dhurata e Papës nga fonadacioni i Manuel Neuer. 

Në mesin e flamujve shihen edhe ai i Kosovës dhe Shqipërisë. Mësohet se disa nga fëmijët që e kanë pikturuar këtë flamur, kanë qenë shqiptarë./Indeksonline/