Puna në smartfonë mund të ngadalësohet në mënyrë të konsiderueshme, dhe jeta e baterisë është shumë e shkurtër, për shkak të instalimit të një numër të madh të aplikacioneve të panevojshme.

Këto janë aplikacionet që harxhojnë më së shumë bateti në telefonin tuaj:

Facebook
Aplikacionet për parashikimin e motit
Clean Master
Shfletuesi Web që vjen me telefonin tuaj