Arbenita pak më ndryshe

Piktorja nga Tetova, Arbenita Meta, që njihet si vajza që lufton për të drejtat e botës femërore, duke mirë edhe në pikturë. Ajo ka plane të vendoset në Prishtinë dhe të merret me aktivitetet e saja profesionale.

Faktikisht është nga qyteti i Tetovës dhe orvatet që të kontribuoj në sferat e ndryshme sidomos ta ndihmojë rininë që të motivohet për punë e gjëra të mira, të largohet nga rrugët e këqija. Ka një karakter të fortë dhe e lufton gjithnjë të keqe, në kërkim të një jetë më të mirë e të shëndetshme ashtu si e do tradita shqiptare.