Kantautori Ardit Gjebrea ka zgjedhur një mënyrë mjaft origjinale dhe të ëmbël për të uruar festën e Pavarësisë përmes fotos së vajzës së tij Anna.

Në këtë foto ajo shfaqet duket kërcyer valle e veshur me kostum popullor. Vogëlushja dukej mjaft e ëmbël në këtë foto dhe sigurisht që babai i tij nuk ka rezistuar pa e publikuar.

ana_1480365670-9549429