Ajo në Instagram ka hedhur videon e këtij moment të rëndësishëm në karrierën e saj dhe me shkrimin që ka lënë, ka dhënë një premtim të madh, shkruan lajmi.net

Arilena ka thënë se po vjen një projekt muzikor i cili do të jetë shumë më i madh se sa që ishte ‘Nëntori’ të cilën e ka shkruajtur këngëtari Lindon Berisha.

Këngëtarja nuk ka dhënë tjera shpjegime ose detaje rreth këngës e se çka do na sjell ajo, presim të shohim./Lajmi.net/