Dy gra jane arrestuar ne Sharon teksa dolen topless ne shenje proteste ndaj kandidatin republikan Donald Trump, qe eshte akuzuar nga rivalet si seksist dhe se ka ngacmuar seksualisht ish-punonjeset.

Më poshtë është momenti i arrestimit te tyre.