Arrin ilaçi magjik anti-covid

Mbrëmë ka arritur ilaçi Ivermektin i cili është magjik për pacientët me Covid-19, tha ministri i Shëndetësisë, Venko Filipçe.

Ilaçi do të jetë në të gjitha barantoret dhe do të merret me rekomandim të mjekut amë.