Ka arritur deri në 10 % dalja e votuesëve deri në këto momente, siç raporton portali TetovSot edhe shqiptarët të interesuar për të votuar.

Gara në Tearcë bëhet mes VMRO-së dhe LSDM-së ku nëse dalja do të jetë masive mund të ndryshojë rezultati në mandatet e deputëve dhe të bëhet 50 me 50./tetovasot.com