Stolitë e ndryshme janë shumë të preferuara nga pjesa më e madhe e femrave, por sipas mjekësisë tradicionale kineze në kyçin e dorës së majtë ndodhet një pike akupunkture që quhet “shen-men,” dhe lidhet me të gjitha aktivitetet e muskujve të dorës.

Madje edhe nëse byzylyku është i hollë apo i lehtë mund të mos bëjë mirë.
Sot duart përdoret më shumë se kurrë me zhvillimin e teknologjisë, ne i përdorim të dyja duart për të shtypur në tastierë apo shkruar në telefon.
Pika e akupunkturës ndodhet në presion të vazhdueshëm dhe lindin problemet me dorën, qafën dhe shtyllën kurrizore.