“I kam dy dyshime:
1.) që Zaevi ka bërë pazar me Nikollën, që ai ta marrë pushtetin, ndërsa Nikolla mos preket. “Lufta kundër korrupsionit” mund të bëhet telenovelë disa vjeçare popullmashtruese ndaj “peshqëve” më të vegjël të nivelit të dytë e të tretë.
2.) që Zaevi për të ruajtur mbështetjen e votave shqiptare do t’ju japë fund rasteve të montuara “Sopot” dhe “Monstra”, ndërsa kërkesat tjera për të drejta të shqiptarëve do t’i kalojë vetëm me një “shminkatje” sipërfaqësore.“, ka shkruar Artan Dika.