Asambleja e femrës Kumanovë, me fëmijët e fshatit Allashec.Sot është 1 Qershori, dita botërore e fëmijëve, Asambleja e femrës së LR-PDSH dega Kumanovë, nën shoqërimin edhe të sekretarës së përgjithshme znj. Arlinda Memetaj, nënkryetarës znj.Naime Islami – Zeqiri, kryetarës së Asamblesë Kumanovë znj. Lirije Aliti si dhe strukturës së asamblesë Kumanovë, sot për nder të ditës botërore të fëmijëve vizituan shkollën fillore të fshatit malor Allashec komuna Likovës ku nxënësve të shkollës u shpërndanë dhurata .Arsyeja e vizitiës pikërisht të një fshati malor ishte që edhe këta vogëlush të ndjejnë mirësinë, rëndësinē dhe madhështinë e kësaj dite dhe të paktën një herë të ndjehen të barabartë me bashkmoshatarët e tyre në vendet tjera. Gëzuar 1 Qershorin fëmijë! ?