Kryetari i LR-PDSH Ziadin Sela sot u pa nën shoqërimin e Abdylfetah Alimit apo siç njihet tani më si heroi shpëtimtar i Ziadin Selës mbrëmjen e 27 prillit .

Edhe pse Fetau ishte suspenduar nga puna duke u ngritur masa disiplinore për të dhe pjedtarët tjerë të sigurimit por kryrtari Sela në një intervistë për emisionin Jeta në Kosovë kishte thënë se Fetaun nuk do e lë pa punë dhe të paktën që do bëjë për të do e bënte pjesë e sigurimit personal nëse ai pranon .

Siç shihet përmes fotografive Fetah Alimi shihet duke dalë nga parlamenti së bashku me Ziadin Selën por akoma nuk dihet se edhe zyrtarisht është punsuar si sigurim personal i kryetarit të LR-PDSH Ziadin Sela .

Fol.mk