0 vjecari është inektuar me heroinë dhe e ka lënduar këmbën, i rezikshëm është fakti se si ai është bërë vartës i drogës duke shëtitur rrugëve në kryeqytetit, por akoma më e rezikshme se akoma asnjë institucion shtetërorë nuk mund të ndihmojë në këtë drejtim, askush nuk përgjigjet në atë se si mund të gjindet drogë në duart të fëmijëve.

Rastin e 10 vjecarit e ka zbuluar një ekip tereni i organizatës Hops për shëndet në rrugë. Në mundësi t’i ndihmohet duke e dërguar në spitalin për fëmijë, ndërkohë që institucionet përgjegjëse nuk marin masa në parandalimin e përdorimit të lëndëve narkotike nga fëmijët./zhurnal.mk