Gjithnjë e më shumë kompani po zgjedhin të prodhojnë pajisje me ekrane të palosshme dhe rezultatet në botën e kompjuterëve janë të ndryshme. Por produkti i ri i Asus patjetër ka nevojë për vëmendje.

Asus ka një reputacion të mirë, veçanërisht kur bëhet fjalë për idetë e ekranit. Pra, ishte vetëm çështje kohe para se të vendosnin për ekranin e rrotullimit, dhe rezultatin do ta shohim së shpejti. Është një laptop 17.3 inç me një ekran OLED të palosshëm të quajtur Zenbook 17 Fold OLED.
Laptopi është praktik dhe për shkak të disa mënyrave të ndryshme të përdorimit, mund të hapet dhe përdoret si tablet standard, por edhe të përdoret në formën e një tableti klasik.

Pajisja funksionon me procesorin e gjeneratës së 12-të Intel Core i7 U-Series dhe ka deri në 16 GB RAM dhe 1 TB memorie. Ai përdor softuerin Asus ScreenXpert 2 për ta bërë më të lehtë ndarjen e ekranit dhe rregullimin e përmbajtjes së tij.

Një bateri 75 kWh është në ngarkim të energjisë, por ende nuk dihet se sa mund të zgjasë me një karikim.

Zenbook 17 Fold OLED pritet të dalë në treg në tremujorin e dytë të këtij viti.

Çmimi nuk është shpallur ende.