Tetova ishte kryetema e ClickPlus për shkak se në rrethin e dytë shkojnë dy kandidatë të dy partive të pushteti.

Elmi Aziri nga ASh-AAA komentoi rezultatin e koalicionit në Tetovë dhe kandidaturën e Vullnet Murselit për kryetar të komunës.

Tha se verdikti i qytetarëve tregoi se ai nuk ka qenë e duhura,tha Aziri