Bali vjen me këngën dhe videoklipin e nxehtë!

Artisti i ri Bajram Sadiku i njohur me emrin Bali ka debutuar me nje keng fantastike te titulluar “Zemren ma more ” kjo kenge e punuar nga Benjamin Ajrullahu – Benny ne produkcionin e tij Unitymusicentertaiment video eshte realizuar nga produkcioni : Sinnphonie.

SHPËRNDAJE