Në një bankë të Australisë, punonjësi i paidentifikuar që ka qenë duke dhënë raport për një kanal televiziv, kur është kapur duke shikuar fotografi të disa femrave të zhveshura.

 

Derisa po fliste për normat e interesit, ai i ka hapur disa dokumente dhe më pas e ka kontrolluar e-mailin.

Mirëpo, për një moment e ka hapur një faqe ku ndodhej edhe material i papërshtatshëm, i cili është shfaqur në ekranin që ndodhej prapa krahëve të tij.

Nuk dihet nëse ai vërtetë kishte shikuar më parë këto fotografi, apo ka qenë ndonjë ueb-faqe që i është hapur pa dashje, të cilën nuk ka mundur ta mbyllë menjëherë. /Telegrafi/