Banorët janë befasuar pasi disa re të pazakonta janë shfaqur në Devon të Anglisë.

Një meteorolog tha se janë retë e valëve, të krijuara nga era e juglindjes që mbizotëronte të dielën mbi bregdet.

“Këto ishin mjaft të shkurtra, si ajri i thatë dhe i pastër që u përhap në continent gjatë pasdites. Bazat e reve tregojnë se disa reshje kanë rënë mbi to, por nuk arriti që të mbulonte sipërfaqen. Kjo quhet Virga,”  – sqaroi ai.

Pati edhe komente se mund të jenë UFO apo objekte të tjera jashtëtokësore, por ishte një fenomen që zgjati vetëm gjatë orëve të drekës.