Një pjesë e votuesve nga Haraçina janë të fshirë nga listazgjedhore,

Një nga banoët e Haraçinës, Baftjari, është paraqitur në orën 7 për të votuar, por emri i tij nuk ka qenë në listën për të votuar.

Në letërnjoftimin e tij shkruan se është lëshuar në përdorim në vitin 2011 dhe ka vlerën deri me 2021.

Askush nuk kishte sqarime se pse nuk gjendet në listë që në zgjedhjet e kaluara ka qenë dhe ka votuar.