Banorët e Shipkovicës kërkojnë ndihmë për të zhbllokuar rrugën. Gati 2 orë është e bllokuar dhe ka shumë njerëz zë sëmurë që kanë ngelur në fshat. Komuna e Tetovës e pa fuqishme për të zhbllokuar rrugën andaj ata kërkojnë ndihmë publike nga të gjithë që kanë maqineri për të pastruar rrugën.

“Bilall ku je, jemi të bllokuar” thonë për TS banorët e Shipkovicës