Shkruan Qenan Aliu
BDI-PDSH në partneritet publiko-privat me Vmro-Dpmne-në, ndërsa në aleancë me faktorin ndërkombëtarë !

Nikolla Gruevski me kokfortësinë e tij, në selinë e partisë që kryeson negocon me përfaqësuesit ndërkombëtarë ndërsa deputetët shqiptarë të Bdi dhe Pdsh ia kryejnë angarin e nënshkrimeve për inicijativën në parlament për anulimin e Vendimit për shpërndarjen e kuvendit. Mbase deri në minutat e fundit kjo do të jetë edhe alternativa e Vmro-Dpmne-së, por ajodemonstron faktor dhe gjoja principe dhe dinjitet të subjektit politik. E pse të mos veprojë kështu kurë në labirinthet e parlamentit ka sejmenët shqiptarë.

Miq të dashur edhe sot Bdi dhe Pdsh me sjellje poltrone shqiptarëve ua vunë në dijeni se ata nuk janë në partneritet me faktorin ndërkombëtarë por janë vetëm në aleancë me ta për të mbrojtur lëkurën e tyre ndërsa janë në parneritet publiko-privat me Vmro-Dpmne-në edhe ate skajshmërisht të lidhur me besnikërinë më të madhe.

Shkruan Qenan Aliu