BDI ka humbur shpresat te votat e shqiptarëve, po kërkon shpëtim te anketat e VMRO-së dhe LSDM-së

Opinion nga Daut Sulejmani

BDI dal ngadalë po vetëdijesohet se nuk ka më përkrahje te shqiptarët. Pas “bombave” të El Chekës ku i dëgjuam “politikanët e urtë” që aktrojnë para popullit, se si shajnë të gjallë e të vdekur larg syve të opinionit, kjo parti po e kupton se koha e saj ka perënduar.
Shpresat e vetme të BDI-së tani kanë mbetur anketat e maqedonasve. Edhe ato të VMRO-DPMNE-së edhe ato të LSDM-së, BDI-në me ngulm e nxjerrin fituese edhe pse në të kaluarën i kanë huqur tërësisht rezultatet te trupi votues shqiptar. BDI pastaj lëshon në “teren” mediumet e veta që të trumbetojnë se as opozita e bashkuar nuk do të mund ta mposhtë këtë parti. Skenar i mjerë dhe mjaft i tejdukshëm.

SHPËRNDAJE