Zëvendëskryeministri për eurointegrime, Arbër Ademi, në një postim në Facebook i ka bashkangjitur një foto ku shihen ministrat dhe deputetë të BDI-së, në mesin e tyre edhe ish deputetja Ermira Mehemti.

Shumë komentues kanë dyshuar se pse zëvendëskryeministri Ademi ka zgjedhur pikërisht këtë fotografi për të ilustruar postimin e tij për “bisedimet me miqtë ndërkombëtarë”, dhe jo atë që bënë ministrat e BDI-së në kabinetin i Talat Xhaferit.

Ndërkohë, komentuesit kanë shkruar gjithashtu se mbase bëhet fjalë për një ftesë për kthimin e Ermira Mehmetit në parti