Strukturat e BDI janë mobilizuar për të pasur sa më shumë masovitet në tubimin e BDI sot të organizuar në Shkup nga Forumin Rinor i kësaj partie, që do të mbahet sot në sallën “Shaban Tërstena” në Çair. Shumë aktivistë të kësaj partie përmes rrjeteve sociale janë mobilizuar dhe kanë bërë thirrje për pjesëmarrje për sa më shumë masovitet në këtë tubim në prag të fushatës.

Kjo dëshmohet edhe me këtë:

bdi