BDI nuk e kanë ripërtrirë koalicionin me VMRO-DPMNE -në, por kanë qenë në sinkronizim dhe bashkëpunim permanent

(Me shkas)
z. Muhamed Zekiri, një digresion- BDI nuk e kanë ripërtrirë koalicionin me VMRO-DPMNE -në, por ishin në sinkronizim dhe bashkëpunim permanent subordinerë e të sofistikuar në vazhdimësi.

Mbase këta tre vite ka edhe disa momente kur ortakia e tyre dukej ashiqare.
Por është fakt se Lsdm si rezultat i numrave ishte e detyruar që ti mbyllë sytë para flertimeve perverse të Bdi-së me të DIVORCUARIN .
Ti je i vetmi së paku që nuk ke heshtur për këtë, për dallim nga të tjerët në kupolën e partisë tuaj.
(q/a)