Përgatitjet për festat tashmë janë në përfundim.

Të gjithë kemi dekoruar shtëpine, kemi bërë blerjet e nevojshme për dukjen tonë dhe besoj që kemi vendosur edhe për menynë.

E pse të mos e shtoni edhe një pije interesante dhe shumë të thjeshtë për ta realizuar?

Ajo çka ju duhet është:

Mjedra

Sheqer pluhur

Lëng portokalli

Lëng limoni

Vodkë “Ciroc”

Shampanjë