Shqiptarët e Maqedonisë kësaj radhe për pikësynim kryesor kishin që të heqin qafe bartësin kryesor të të keqes më të madhe në vend që janë hordhitë e Gruevskit dhe Mijallkovit.
Targeti i radhës patjetër që do jenë bashkëpunëtorët e tyre, vasalët e tyre politikë që ushqyen dhe mbajtën gjallë këtë ligësi.
Pa mëshirë, pa amnesti!