Bari BEQIRI

E vetmja forcë dhe aleancë politike shqiptare në koalicion, me një kampanjë pa asnjë cent, e luftuar nga të gjitha anët… sa nga pushteti aqë edhe nga partitë opozitare, nga mediat me shmangëje nëpër paraqitjet e tyre mediatike duke e lënë në terë total mediatik, si dhe lufta e shërbimeve inteligjente të shtetit, gjë që e dësmon edhe fakti se nga 37505 vota të pavlefshme , rreth 25000 vota të pavlefshme janë në dëm të Aleancës, kjo forcë e pamposhtur sërish ja doli me mandate të përfaqësuara në Parlament duke u bë edhe faktorë kyç në bërjen e një qeverie eventuale stabile.
Po sikur të ishte e gjithë opozita shqiptare e bashkuar, a do na ndodhëte i gjithë ky cirk politik?!
Po me fajin si do ja bëjmë… mos vallë sërishtë do e dërgojmë në jetimore, e na do festojmë betejat e humbura?!

Jo vallahe… unë them definitivishtë JO dhe kjo është ajo e cila bënë dallimin!

20161212_205549