Për profesorin Mitasin Beqiri, platforma e përbashkët politike e shqiptarëve ka disa mangësi dhe paqartësi. Ai shprehet i rezervuar edhe për ndriçimin e rasteve ”Monstra”, ”Lagja e trimave”, etj.

Beqiri konsideron se nuk është e qartë mbështetja që i jepet Prokurorisë speciale publike. Për TV21, profesor Beqiri thot se mbetet e paqartë edhe zbatimi i reformave në sektorin e drejtësisë./Telegrafi/