Berisha kryen testet për Covid-19, del negativ

Serie A ende nuk ka një datë për rifillimin, por të paktën klubet kanë marrë “OK”-in që të stërviten në grup.

Para se kjo të ndodhë, duhet që futbollistët dhe stafet të kryejnë testet për COVID-19, nga dy herë, si dhe analizat e gjakut. Më pas mund të zbresin në fushë dhe të vijojnë përgatitjet.