Në Kuvendin e Kosovës, në momentin kur u votua për mocionin e mosbesimit ndaj Qeverisë, të pranishëm ishin 114 deputetë.

Nga ta, 78 votuan pro, 34 votuan kundër dhe 3 abstenim.