Ajo që u paralajmërua sot, se në Top Show me gazetarin Alban Dudushi në Tiranë ku pritej që më në fund Sela dhe Kasami të përballen para opinionit të gjërë shqiptar në Top Channel.

Dudushi në fillim të emisionit ka theksuar se ka qenë e konfirmuar të paktën pjesmarrja e sekretarit të përgjithshëm Afrim Gashi, por as kjo nuk ka ndodhur. Në emër të Lëvizjes BESA në studin e Top Show është ish përfaqësesi i “Këshillit opozitar” Arijanit Hoxha. Debati zhvillohet aktualisht ne Top Channel dhe ka edhe panelist te tjere./Drini.mk