BILALL KASAMI: ME GRUEVSKIN NUK BISEDOJMË, TË PRESIM LSDM-në

 Kryetari i Lëvizjes Besa  Bilall Kasami në emisionin Click plus të Tv 21 në pyetjen e gazetarit  nëse do të ulej të bisedonte me z Gruevski  tha : “Me Gruevskin  nuk bisedojmë, kurse sa i përket LSDM-së  z Kasami tha se do presim kemi kohë ,  ne nuk duam të paragjykojmë se ndoshta atyre u duhet një debat i brendshëm që të kenë një qëndrim zyrtarë për platformën shqiptare. Ne kemi një situatë konkrete që është z Gruevski i cili ka mandatin dhe i cili duhet të ketë iniciativën që të bisedojë me të gjitha subjektet politike për  mundësinë e formimit të një qeverie , unë ju thash se po të ketë një iniciativë të tillë nga Gruevski nuk do të pranohet

https://youtu.be/3xuggLx764c?t=2