Lideri i Lëvizjes BESA ka thënë se nëse nuk do të ketë shantazhe dhe qytetarët do të jenë të lirë jam i sigurt se koalicioni Rilindje me Besë do të fitoj dy mandate më shumë se BDI-ja.

Ne do të fitojmë 15 mandate ka thënë ndër të tjera Lideri i Lëvizjes BESA.

Në emisionin Click Plus ka thënë se sipas përllogaritjeve tona do të marim 150000 vota nga elektorati shqiptar./Tetova1