OBRM-PDUKM dhe BDI nuk mund të formojnë qeveri, sepse grupi i punës nuk do ta mbështes, ka theksuar ndër të tjera profesori dhe analisti Mersel Bilalli në ‘Click Plus’ të TV 21.

 

‘Madje edhe Ahmeti nëse zgjedh të shkojë me Gruevskin, tre deputetë të BDI-së nuk do të votojnë për atë qeveri, kurse njëri ka deklaruar se edhe do të sëmuret nëse do të ndodhë kjo’, ka deklaruar ndër të tjera Bilalli. /Telegrafi/