Profesoresha universitare Biljana Vankovska sot ka ofenduar liderët shqiptar të Republikës së Maqedonisë duke i quajtur xhuxh, transmeton TetovaSot.

“Edi Rama dhe katër xhuxhët e gëzueshëm, mirëpo vetëm në pamje të parë. Pasi që edhe mbi Edi ka dikush më i lartë se ai. (Nuk mendoj në fotografinë, edhe pse nuk shihet, mund të supozoj çka simbolizon).

Për atë kohë, Ivanov po mërmëritë diçka për falje, mirëpo ka heshtur gjatë tërë kësaj periudhe, madje edhe kur maço-tipët të cilët tani ai po i qetëson në kampanjë porositën për Qosen dhe për Dokurcev.”, shkroi Biljana Vankovska në llogarinë e saj në Facebook./TetovaSot/