Ai iu përgjigj shumë pyetjeve, e një nga to kishte të bëjë me planet e së ardhmes.

E para tyre, ai zbuloi një sekret që ka të bëjë me jetën e tij. Këngëtari ka thënë që shumë shpejt do ta ketë një emision të tij.

Blero nuk ka zbuluar detaje të tjera madje nuk dihet nëse do ketë një transmetim televiziv dhe kur do të mund të fillojë.