BMW X6M, VETURA FANTASTIKE E KOHËS

Gjigandi i prodhimit të veturave, BMW, e ka të realizuar variantin M, të modelit X6 dhe po konsiderohet si vetura më e mirë nga marka.

Me një motor 4.4 litra, versioni M i modelit X6 në vitin 2015, kishte 423 kuaj fuqi dhe shpejtësinë deri në 100 kmh e arrinte për 4.2 sekonda.

Ndërsa, versioni po e njëjta veturë e vitit 2016 ka një motor 4.0 litra me 567 kuaj fuqi që shpejtësinë 0-100khm e arrinë për 3.9 sekonda.

Fansat e veturave të BMW, po e konsiderojnë këtë version si më të mirin në treg deri tani nga BMW.