Deputeti i Lidhjes Social-demokrate të Maqedonisë, Pavle Bogoevski, ka thënë sot gjatë fjalës së tij në Kuvend se dëshiron që ta shohë kreun e VMRO-së, Nikolla Gruevskin, në burg.

“Dua ta shoh Gruevskin në burg, por dua më shumë që gjyqi ta shpallë qeverisjen e tij si kriminale”, ka thënë Bogoevski në Parlament.

“Për atë dhe u redhi fundi, edhe atë…çfarë fundi”, ka thënë Bogoevski duke mbajtur fanellën e Revoluciont të larmë.