Bora e acari mbyllin vendkalimin kufitar Bogorodicë, 70 kamion presin të futen në vend

Image processed by CodeCarvings Piczard ### FREE Community Edition ### on 2017-01-11 10:16:11Z | http://piczard.com | http://codecarvings.comKĀàpï³

Ministria e punëve të brendëshme njofton qytetarët se është vënë në kontakt me shefin e ndrimit në vendkalimin kufitar Bogorodicë dhe në Evzoni në Greqisë për të liruar rrugën e kësaj pike kufitare pasiqë bora dhe ngricat kanë bllokuar qarkullimin, informon Zhurnal.

Nga ana e të dy ministrive është njoftuar se për dy orë rruga ka qenë e bllokuar për maqinerinë e rëndë që kalon në këtë rrugë për shkak të kushteve atmosferike që kanë kapluar atë zonë, ndërkohë që është rrugë për kalime ndërkombëtare dhe qarkullim të mallrave informohet se për momentin 70 kamion kanë ngelur atje dhe presin të futen në Maqedoni.